ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 5 ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

AS_5000 Ποιοτικός και Υγειονομικός Έλεγχος Αλιευμάτων Περιεχόμενο Μαθήματος Εισαγωγή. Κίνδυνοι στην παραγωγή τροφίμων. Κατηγορίες κινδύνων – φυσικοί κίνδυνοι. Κατηγορίες κινδύνων – χημικοί κίνδυνοι. Κατηγορίες κινδύνων – βιολογικοί κίνδυνοι. Παθογόνα – Ιοί. Παθογόνα – Βακτήρια. Παθογόνα – Παράσιτα. Αλιεύματα και παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα τους. HACCP – Γενικά. HACCP – Αρχές. HACCP – CCPs. HACCP … Συνεχίστε να διαβάζετε το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 5 ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.